Logó- és arculattervezés

Egy sikeres vállalkozás elengedhetetlen eleme. Miért is? Ezáltal tudsz kitűnni a versenytársaid közül. Sokszor  a titok, a részletekben rejlik. Cél az, hogy megjegyezhető és önkifejező legyél az általad kínált szolgáltatások vagy termékek értékesítésével kapcsolatban. Természetesen ezek mellett ugyanolyan mértékben fontos a megfelelő mögöttes tartalom is.

A folyamat...

Igény felmérése

Az első konzultáción átbeszéljük elképzeléseidet és pontosítjuk a kívánt célt.

Tervezés

Megtervezem az adott arculati elemet, amelyet teljes mértékben a Te igényeidre szabok.

Átadás

A kész anyagokat többféle fájltípusban megkapod, így mindenhol felhasználhatod.

Logó tervezés

(40.000 Ft-tól)

A logótervezés az egyik legnépszerűbb design szolgáltatás. Ez nem véletlen, hiszen a vállalkozások jól tudják, egy professzionális logó elengedheteten egy márka online és offline jelenlétében. A logó valóban központi eleme az arculatnak, így nagy hangsúlyt fektetek a márkára szabott tervezésre. A jó logó átadja a márka üzenetét és stílusát anélkül, hogy bármit is túlmagyaráznánk vele.

Amit tőlem kapsz:

Arculattervezés

(80.000 Ft-tól)

Az első találkozás a márkáddal, vállalkozásoddal különösen fontos. A kifejezetten márkádra, vállalkozásodra szabott, tudatosan felépített arculat segít különbözni a többi piaci szereplőtől.

Ahhoz, hogy a márkád megjegyezhető legyen, és az ideális vásárlói/ vendég kört tudja bevonzani, szükséged van egy harmonikus és következetesen használt vizuális megjelenésre.

Amit tőlem kapsz:

Dolgozzunk együtt!

Minden projekt egyedi. Mindig mások az elképzelések, a körülmények és célok. Ezért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot ahhoz, hogy a te igényeidet leginkább kiszolgáló ajánlatot adhassam!

A megkeresésekre 24 órán belül válaszolok!

Adatkezelési tájékoztató

ÁSZF

Jogi nyilatkozat

© Lenkefirka 2024